Smashing Magazine Wallpaper

Smashing Magazine Wallpaper

Tijdens mijn eerste weken in de bachelor IMD (Interactive Multimedia Design) kwamen we in aanraking met Adobe Illustrator. Dit programma laat designers digitale tekeningen maken. Heel erg handig om logo’s, iconen, tekeningen en achtergronden te ontwerpen. Als deel van de opdracht om Illustrator aan te leren werd ons aanbevolen om mee te doen aan de Smashing Magazine Wallpaper wedstrijd.

Smashing Magazine lanceert maandelijks een wedstrijd waarbij designers hun ontwerp kunnen insturen om als achtergrond van de maand verkozen te worden. Het thema van je ontwerp heeft te maken met de huidige maand of tijd van het jaar. Dan is het tijd om te brainstormen, schetsen, tekenen, … tot alles klaar is om het naar de computer te brengen voor het digitale tekenproces.

Een Smashing Magazine Wallpaper ontwerp bestaat altijd uit een versie met kalender en een versie zonder. Ik koos ervoor om de kalender versie te tonen in mijn portfolio. Maar indien je exact dezelfde achtergrond wilt zonder de dagen van de maand, dan mag je me altijd een berichtje sturen. Met plezier bezorg ik je een kopie!

Deel dit project met je vrienden

Laat iets achter

Reacties

Een reactie achterlaten