KSA Leiezonen Kuurne

Elke zaterdagnamiddag doe ik vrijwilligerswerk in de lokale jeugdbeweging, KSA Leiezonen Kuurne. Kinderen van alle leeftijden verdeeld over groepen per 2 jaar komen naar het speelplein en jeugdcentrum voor een namiddag vol buiten- en binnenactiviteiten. Na enkele jaren leiding geven en ondertussen met interesse voor webdesign, besliste ik om de verouderde website te updaten.

De informatie moest dringend vernieuwd worden en het ontwerp mocht tegelijkertijd ook wat moderner zijn. Maar ook tijd voor responsieve pagina’s die er goed uit zien op mobiele toestellen! Ik hakte de knoop door om WordPress, HTML en CSS te leren om te ontdekken hoe dit allemaal werkt.

Het eerste ontwerp was goed, een vooruitgang op het vorige, maar intussen had mijn interesse voor het web alleen maar toegenomen. Dit in samenloop met het vak digitale marketing tijdens de bachelor Netwerkeconomie die ik toen volgde, lieten me beslissen om nog een bachelor webdevelopment bij te volgen.

De website is ondertussen opnieuw bijgewerkt op design na mijn eerste maanden in deze nieuwe bachelor met behulp van nieuw opgedane kennis en vaardigheden.

 

Deel dit project met je vrienden

Laat iets achter

Reacties

Een reactie achterlaten