FVN Schrijnwerk

FVN Schrijnwerk levert prachtig houtwerk af. Maar daar stopt hij niet. Zijn portfolio bestaat ook uit totaalprojecten, renovaties en buiten & tuin. Heb ik al vermeld dat hij zijn eigen huis bouwde? Hij kan het werkelijk allemaal.

Frederik was op zoek naar een nieuw logo en website. Op vlak van projecten en klanten had hij voldoende werk maar hij voelde de nood om zich ook kenbaar te maken online en vooral zijn eigen plek om deze prachtige projecten te kunnen tonen. Het logo was nog onbestaand en natuurlijk wel belangrijk voor een merk.

Een initieel logo concept werd aangereikt op papier. Met als doel om gebruikt te worden op de website, business kaartjes, op kleine plekjes en als eerst impressie bleek dit een iets te drukke en gedetailleerde versie. Omdat het wel goede informatie bevatte over zijn diensten en ik de waarde die hij eraan gaf begreep besliste ik het in te zetten waar het tot zijn recht zou komen. Een digitale versie werd gemaakt om daarna geprint te worden op de doeken aan de werfhekkens. Nu is zo duidelijk voor passanten welke services hij aanbied op deze meer gedetailleerde logo versie.

Daarna besliste ik om zelf enkele logo designs aan te reiken voor gebruik op de website, business kaartjes, kledij, …
Een kleiner, strakker en snel herkenbaar logo. De finale keuze landde op een het frame van een houten huis opgebouwd uit de initialen van zijn onderneming. Je kan het bewonderen op de website!

Ten slotte kwam er een moderne en elegante website met enkele diagonale hoeken in het design die refereren naar de houten frames in zijn werk. De website geeft hem ook de mogelijkheid zijn projecten tentoon te stellen, zijn klanten te informeren over ecologische bouwwerken en het ontvangen van projectaanvragen.

Deel dit project met je vrienden

Laat iets achter

Reacties

Een reactie achterlaten