Cuerne B&B

Een lokale Bed & Breakfast in mijn thuisgemeente startte een hun verhaal niet zo lang geleden. Cuerne, gebaseerd op de oude naam van Kuurne. Er kon wel wat zichtbaarheid gebruikt worden voor dit nieuwe project.
De eerste versie was juist een informatieve website. Deze bevatte de plannen, het concept, contactgegevens en een blog die de vooruitgang van de werken documenteerde.

We spoelen een klein jaar door en de renovatie van het huis is af. Ik kreeg de eer om versie 2.0 van de website te ontwikkelen. De website om hun kamers te promoten, informatie voor klanten te delen en het tonen van foto’s in de prachtige decoratieve vlas stijl die Kuurne als historie met zich meedraagt.

Men besliste om te werken met het systeem van Booking.com i.p.v. een eigen oplossing. Geen probleem, ook dit samen gaan met een volledig aanpasbare website. Alle info is bewerkbaar door hen. Ooit in nood om iets aan te passen aan de kamer details, de services, eten & feest, praktische info, …?
Dan bewerken zij dit gewoon visueel op de pagina, alles draait om gebruiksvriendelijkheid en geen kostbare tijd verspillen terwijl je reservaties de focus zijn!

Deel dit project met je vrienden

Laat iets achter

Reacties

Een reactie achterlaten