IMDstagram

IMDstagram

Samenwerken in development kan zeer uitdagend en interessant zijn. Tijdens de lessen PHP kregen we de opdracht om een inspiratie website te maken met Instagram-achtige functionaliteiten in een team van 4 developers.

Het thema voor de website mocht eender wat zijn. We kozen ervoor om te gaan voor een logo en design inspiratie website omdat dit mooi past in onze studierichting en bachelor IMD (Interactive Multimedia Design). Dat is dan ook waar de naam “IMDstagram” vandaan komt.

Het was een behoorlijke opdracht om het hele teamproject af te krijgen. Met behulp van GIT, Trello en andere tools, leverden we uiteindelijk een versie af die klaar is om te lanceren. Gebruikers kunnen registreren, logo’s en design uploaden, uploads leuk vinden, andere gebruikers of hashtags volgen, reacties plaatsen, uploads op de kaart bekijken, etc.

Waarom probeer je het niet eens uit?!

Update: Intussen is de link weg, ik heb helaas niet voldoende tijd voor enkele belangrijke updates en patches aan bepaalde onderdelen via composer en npm. In geval van code review, mag je me gerust contacteren voor een Github link.

Deel dit project met je vrienden

Laat iets achter

Reacties

Een reactie achterlaten